Pierderea în greutate necesită timp.

0
964

Eventual, Te Scutură Fără A Recunoaște Că Dacă credeți că vă confruntați cu o grăsime de ardere platou, n-ar trebui să vă faceți griji încă. Este extrem de obișnuit pentru gama nu să se miște pentru cateva zile (sau saptamani) la un moment dat. Acest lucru nu sugerează că nu sunt purtători de grăsime. Greutatea corpului tinde să se schimbe de un cuplu de kilograme în plus. Ea se bazează pe alimentele pe care le mănâncă, și hormoni poate avea de asemenea un efect semnificativ asupra cât de mult de apă corpul tau păstrează (în special la femei).

De asemenea, este posibil pentru a obține masa musculara in acelasi timp ca ai vărsat de grăsime. Acest lucru este în mod special obicei dacă în ultima vreme a început să lucreze afară. Acesta este un avantaj, ca ceea ce doriți cu adevărat să-și verse este grasime, nu doar de greutate.

Monitorizarea a ceea ce mănânci

Este o sugestie bună de a utiliza ceva în afară de scară pentru a măsura progresul. De exemplu, determina circumferinta talie și, de asemenea, procentul de grăsime organism atunci când lunar. În plus, cât de bine hainele tale se potrivesc la fel de bine ca și cum ai căuta în oglindă poate fi extrem de spus. Decât dacă greutatea dumneavoastră a fost blocat la același factor pentru mai mult de 1– 2 săptămâni, probabil că nu aveți nevoie să vă faceți griji despre nimic. Un management de greutate platou pot fi discutate de câștig musculare, alimente nedigerate și variații în corpul de apă. Dacă intervalul nu se clinti, încă, ai putea fi pierderea de grăsime.

Nu ești de Monitorizare Ce Mănânci Recunoașterea este extrem de important dacă sunteți încercarea de a pierde in greutate. Mulți oameni nu au un indiciu, cât de mult acestea sunt de fapt de a manca. Cercetare studii arată că monitorizarea dieta ta sida cu greutate de management. Oamenii care folosesc jurnale alimentare sau fotografie de mese regulat vărsat mai mult in greutate decat persoanele fizice. Proteina este cel mai important nutrient pentru reducerea greutății.

Consumul de proteine la 25– 30% din calorii poate îmbunătăți rata metabolica de 80-100 de calorii de zi cu zi și, de asemenea, te face instantaneu să mănânce un număr de o sută de calorii mai puțin în fiecare zi. Acesta poate, de asemenea, reduce drastic pofta de mâncare și nevoia de gustări. Acest lucru este parțial moderat de proteine rezultatele pe poftei de mâncare-reglarea hormonilor, cum ar fi ghrelin și, de asemenea, altele. O mare parte din persoanele care au dificultăți de scadere in greutate sunt doar consumatoare de o mulțime de calorii.

S-ar putea crede că acest lucru nu se referă la tine, dar trebuie avut în vedere că studiile cu regularitate arată că persoanele de multe ori au tendința de a subestima aportul de calorii cu o sumă substanțială
Calculator de calorii– Utiliza acest instrument pentru a identifica cât de multe calorii pentru a mânca. Contoare de calorii-Aceasta este o listă de cinci complet gratuit site-uri web și aplicații care vă pot ajuta să urmăriți de calorii si aportul de nutrienti. De urmărire, de asemenea, este vital dacă sunteți încercarea de a ajunge la un anumit nutrient obiectiv, cum ar fi obtinerea de 30% din calorii din proteine. Acest lucru poate fi dificil de realizat dacă nu sunteți de urmărire lucruri în mod eficient.

Fii conștient de ceea ce pierzi tratamentul pe care îl vei face

Acesta este de obicei nu este esențial să numeri caloriile și să ia în considerare orice pentru tot restul vieții. În schimb, încearcă aceste strategii pentru câteva zile la câteva luni pentru a obține o simt pentru cât de mult te consuma. Alimente de înaltă calitate este la fel de importantă ca și cantitatea. Mănâncă sănătos și echilibrat alimente care pot îmbunătăți sănătatea dumneavoastră și de asistență a gestiona dvs. de foame. Aceste alimente de multe ori au tendința de a fi mult mai mult de umplere decât echivalentele lor prelucrate.

Amintiți-vă că mai multe alimente rafinate clasificate ca “organic food” nu sunt cu adevărat sănătoase. Stai cu întregul, cu un singur ingredient alimente cât mai mult posibil. Chef consumatoare este o efectele adverse tipice de dieta. Acesta include rapid consuma cantitati mari de alimente, de obicei, mult mai mult decât cerințele corpului. Asta e o mare problemă pentru o mulțime de cei care tin dieta. Mai multe dintre ele chef pe alimente procesate, în timp ce alții chef pe destul de alimente sanatoase, inclusiv nuci, unt, ciocolata neagra, branza, etc

De asemenea, dacă ceva este sanatoasa, sa calorii conta în continuare. În funcție de cantitate, un singur chef, de obicei, pot distruge o întreagă săptămână de pierdere în greutate. Dacă pierzi mai mult de 5% din greutatea ta în 6 până la douăsprezece luni, spuneți medicului dumneavoastră, în special dacă sunteți un adult mai în vârstă. Asta ar avea de-a face cu 8 lire sterline, dacă ia în considerare 150, sau 10 de lire sterline dacă ați evalua 200. Bruscă în greutate, fără un motiv poate fi un semn de o problemă de sănătate.

Dacă glanda tiroidă face prea mult agent hormonal tiroidian, se accelerează metabolismul, astfel vei arde calorii in plus precum și scădere în greutate. De asemenea, ai putea avea mult mai mult mișcările intestinului, precum și o auto racing inimii, precum te-ai putea simți tulburat. Medicul dumneavoastră vă poate ajuta să te descurci cu medicamente. Ea poate, de asemenea, vorbesc cu tine în ceea ce privește tratamentul chirurgical pentru a obține toate sau o parte din tiroida. Ca tine, eventual, recunosc acum, cortizolul este o lupta sau de zbor agent hormonal care este lansat ori de câte ori ești stresat de nimic. O parte din obiectivul său este de a reface puterea ta după aplicarea pe cont propriu, prin luptă sau fugă risc perceput. Oamenii primitivi absolut necesară această putere crește după fizic, luptându-se cu un animal sălbatic, ca un exemplu.

Disciplinat de pierdere în greutate

Dar, în mod normal, ne-am contemporane ființe umane răspuns psihologic la stres, cum ar fi neastâmpărat, nu fizic, lupta sau fuga. La fel de bine ca aici exista mai mult de wellness probleme.Spre deosebire de strămoșii noștri, al căror factori de stres avut o mai definitiv începe precum și de sfârșit (căutarea precum și apărarea) astăzi avem o mulțime mai continuă anxietate (de trafic, de locuri de muncă termene, pentru copii, calendare). Vom lansa cortizol în sistemele noastre departe de mai multe ori pe zi normală cu o mica pauza de la tensiunea noastră. Dacă stimulul are nevoie de tine pentru a literalmente reacționa, cortizol este lansat, saturarea sânge și în țesuturi.

Pentru o mulțime de oameni de cortizol programe prin trupurile lor aproape continuu, nu închiderea și precar afectează corpurile lor. Persistantly ridicat de cortizol te face predispus la dezvoltarea mai mare a hipertensiunii arteriale, diabetului zaharat, imunitate redusă, și, de asemenea, cresterea in greutate pentru a numi doar câteva dintre problemele. Cortizol precum și creșterea în greutate conexiuni discutat. Noi, Americanii, în mod constant în căutarea pentru reparații rapide pentru orice durere ne, uita-te în mod constant pentru produse pierdere în greutate. Recomandările mele– nu țineți-vă respirația, cel puțin nu încă. Mai jos e teoria de legătură între creșterea în greutate și de cortizol eliberat în sistemul de tensiune.

Cortizolul ajută la refacerea organismului după stres a trecut, și, de asemenea, durează mai mult în sistemul dumneavoastră. Problema, potrivit Sean Talbot, Ph. d., profesor asociat la Universitatea din Utah a Diviziei de Nutriție și, de asemenea, autorul “Cortizol Conexiune,” este că, “de prea multe ori azi reacție la tensiunea este să se odihnească precum și tocană în frustrarea noastră și temperament, fără a utiliza orice de calorii pe care am face dacă am fost fizic în lupta noastră de a scăpa de un wild animal de companie quest (cum au făcut strămoșii noștri).”.

Pentru a complica problemele, “gaz” ta masei musculare necesită în timpul luptei sau excursie de acțiune este de zahăr, un factor care te implora carbohidrati, atunci când a subliniat, susține medicul endocrinolog Ricardo Perfetti, M. D., Ph. d., din spitalul Cedars Sinai centru Medical din Los Angeles”Să se mute de zahăr din sângele nostru masei musculare apeluri de insulina, hormon care deschide porțile către celule și permite, de asemenea, în zahăr”, susține Perfetti, care conduce ambulatoriu diabet zaharat program. Precum și niveluri ridicate de zahăr, precum insulina stabilit faza pentru organismului de a stoca grăsime. “Deci, oamenii care sunt sub stres și anxietate, metabolic vorbind, va câștiga în greutate pentru că într-adevăr motiv.” (Poate acest lucru cel puțin parțial explica excesivă în greutate epidemie în America?).