Opțiuni de tratament pentru cancerul de prostată opțiuni pro și contra

0
745
Opțiuni de tratament pentru cancerul de prostată opțiuni pro și contra

Cancerul de prostata este unul dintre cele mai uzuale tipuri de cancer la bărbați. Creștere rapidă tumori pot infecta diverse alte părți ale corpului. Această formă de cancer de celule poate fi greu să se ocupe de cazul în care nu este prins mai devreme. Creștere lentă creșteri ar putea să nu nevoie de tratament la început, sau în orice fel. Cursul a amplificat sănătate. Mai jos sunt una dintre cele mai tipice de cancer de prostata terapii. Fiecare tip de tratament are beneficii diferite, amenințări și perspective. Vorbesc cu dumneavoastră medicale profesionale cu privire la ceea ce opțiune este mai bine pentru tine.

Ai grijă de așteptare. Dacă aveți o creștere lentă celulele canceroase, medicul dumneavoastră vă poate recomanda monitorizarea după prima fază de tratament. Acest lucru, de asemenea, s-ar putea referi la oameni care sunt în vârstă sau au extrem de wellness preocupări. Expectativa vigilenta implică schimbări de urmărire în semne și simptome și, de asemenea, tumori. Acesta poate consta din regulate anal teste, teste de sânge, și/sau biopsii. Dacă medicul dumneavoastră consideră modificări, acestea probabil va sugera un fel de terapie energetica.

Riscurile și beneficiile tratamentelor comune pentru cancerul de prostată

Riscurile și beneficiile tratamentelor comune pentru cancerul de prostatăProstatectomia radicală este o intervenție chirurgicală pentru a elimina prostatei și celule din apropiere. Aceasta include ganglionii limfatici și, de asemenea, critică blistere. Tratamentul chirurgical de obicei este o alegere dacă celulele canceroase este conținută la prostată și are, de asemenea, nu se răspândească. Specialistul poate elimina prostata, printr-o uriașă rană sau laparoscopic. Operații laparoscopice sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de interventiile minim invazive.

Acestea sunt efectuate folosind un laparoscop (un mic, subțire tub cu o camera video pe sugestie, care este utilizat pentru a vedea în interiorul corpului), cu un număr mic de bucăți. Aceste tipuri de interventii chirurgicale duce la mult mai puțin disconfort și, de asemenea, un timp de recuperare mai rapida decât chiar mai multe proceduri chirurgicale invasive!

Tratamentul chirurgical face apel pentru un sejur în centrul de sănătate. Recuperare de timp variază de la numeroase săptămâni sau luni. De obicei, vă puteți întoarce pentru a funcționa în ceea ce privește 1 lună. De-a lungul recuperare, veți avea cu siguranță un cateter pentru a vă ajuta să fac pipi până tăiate se vindecă. Majoritatea bărbaților de a obține înapoi de control al vezicii urinare în termen de câteva săptămâni după tratament chirurgical.

Succesul preț pentru procedura chirurgicală este extrem de mare dacă toate celulele canceroase obține ajuns scăpa de. Tratamentul chirurgical oferă, de asemenea, medicul dumneavoastră cu informații. Ei vor înțelege dimensiunea specifică și, de asemenea, starea de forfetare. Cu toate acestea, la fel ca toate procedurile chirurgicale, pot exista probleme. Acestea constau în embolie, interior daune, sau o reacție la un medicament. Dupa operatie, ai putea avea sângerare sau de o infecție. Acolo este o șansă de impotenta (impotenta) sau pierderea controlului vezicii urinare!

Oamenii care au interventii chirurgicale de-a face cu cancerul de prostata, celulele nu mai sunt capabile de a avea copii în mod natural. Corpul tau inca creează sperma dar nu-l elibereze. Dacă intenționați să aveți un copil, vorbesc cu medicul dumneavoastră cu privire la păstrarea spermei înainte de procedura chirurgicală. Tratamentul în plus se pot modifica orgasm și, de asemenea, spori pericolul de a obține o ruptură în vintre.

Calea către îmbunătățirea sănătății

Calea către îmbunătățirea sănătățiiRadiații elimină celulele canceroase utilizarea de raze de energie înaltă. Aceasta terapie este o alternativă pentru ambele redusă și, de asemenea, de stat-of-the-art forme de celulele cancerului de prostata. Acesta poate fi făcut de la sine sau cu tratament chirurgical. De asemenea, este o alegere altfel toate celulele canceroase devine scăpat sau dacă revine cancerul.

Există 2 tipuri de radioterapie. În afara radiațiilor este cunoscut sub numele de raza de lumina tratament. Se utilizeaza o mașină, similar cu un X-ray. Veți obține 5 zile pe săptămână, timp de 6 până la 8 săptămâni. Fiecare radiație sesiune dureaza privind 10 minute. Interior radiații este cunoscut ca tratament la sămânță, sau brahiterapie. Este mult mai intensă la fel de bine ca numai este dat de 1 ora.

Tratarea semințelor are nevoie de o unitate de asistență medicală rămâne deoarece include anestezie (medicamente care te pune la somn). A crescut doza de radiatii pot declanșa disconfort. Succesul preț pentru radioterapie este de aproximativ aceeași ca și chirurgie. Deoarece prostata precum și ganglionii limfatici nu sunt eliminate, medicul dumneavoastră nu va înțelege dimensiunea specifică, precum și de stat a tumorii. Fascicul de lumină terapie are usoare efecte negative decât tratarea semințelor!

Acestea pot include urinare regulat sau sistemul urinar ardere sau pierderi de sânge. Dureri rectale, rectal pierdere de sânge, și, de asemenea, diaree sunt fezabile de-a lungul sau de respectarea tratamentului. Treptat, ai putea ajunge a fi infertile sau impotenta. Chimioterapia elimină celulele canceroase utilizarea eficace a medicamentelor.

Acesta este dat prin intermediul unui IV (intravenos) prin picurare. Un curs de formare de terapie dureaza numeroase săptămâni sau luni. Chimioterapia are de multe ori intense efecte negative. Cele mai frecvente sunt greață sau vărsături, oboseală și pierderea parului. În principal este utilizat de către bărbați, care au creștere rapidă sau inovatoare cancer de prostata. Acesta poate ajuta prelungi viața ta!

Având În Vedere Opțiunile De Tratament Pentru Cancerul De Prostată

Având În Vedere Opțiunile De Tratament Pentru Cancerul De ProstatăCrioterapia elimină celulele canceroase face uz de cool gaze pentru a le congela. Este o opțiune pentru oamenii care au foarte devreme sau reoccuring celulele canceroase. Acesta poate fi utilizat în combinație cu diverse alte tipuri de tratament. Scopul crioterapia este de a elimina prostata. Acest lucru este similar cu operația, cu toate acestea, este mai puțin intruzivă. Ruinele prostata cu temperatura rece niveluri mai degrabă decât o incizie precum și eliminarea.

Medicul dumneavoastră va efectua cu siguranță o ecografie transrectal (TRUS) pentru a urmări procedura. Ea are nevoie de un rămână în unitatea medicală din anestezic este utilizat. Crioterapia este de obicei mult mai puțin neplăcută decât tratamentul chirurgical precum și a o recuperare mult mai scurt timp. Veți avea cu siguranță un cateter pentru a vă ajuta să fac pipi în timp ce recupera. Mulți băieți și recapete controlul asupra vezicii urinare și intestinelor în termen de câteva săptămâni.

Succesul pe termen lung preț de aceasta terapie este necunoscut. O varietate de efecte adverse este fezabil. Cele ușoare includ urinare sau rectale pierderea de sânge sau de arsură. Un pufos scrot sau penis precum și impotență predomină!

Medicul dumneavoastră ar putea prescrie medicamente pentru a reduce nivelul de hormoni masculini sau androgeni. Hormonii, inclusiv de testosteron, poate declanșa prostata bulgări să crească sau să se răspândească. Terapie cu hormoni, de obicei, este utilizat în amestec cu diverse alte tratamente. Acesta poate fi oferit de mai multe luni în fel de pastile sau injecții.

Tratamentul cu hormon nu vindeca celulele cancerului de prostata. Acesta poate ajuta la reducerea de creștere sau de a evita dezvoltarea viitoare. În plus se poate administra semne și simptome de cancer de prostata. Efectele Negative includ oboseala, reducerea apetitului sexual, și, de asemenea, disfuncție erectilă. Slăbirea oaselor (slăbirea oaselor) pot fi mult mai extreme efect secundar!

Puncte să ia în considerare. Este de până la tine și, de asemenea, medicul dumneavoastră pentru a decide ce opțiuni de tratament sunt cele mai bune. Acesta poate fi bun pentru a obține o consultare. :Outlook pentru cancerul de prostata se bazează pe aceste variabile, la fel de bine. Adresați-vă medicului dumneavoastră ce puteți face pentru a prelungi și de a stimula stilul tău de viață.