Modalități De A Slăbi Fără Dietă

0
1084

Mai degrabă decât a începe pe un alt obositoare plan de dieta, uită-te în aceste 12 moduri simple de a pierde in greutate fără a scoate preferate oferte cu.

Diete-cele mai multe dintre noi au încercat, puțini oameni s-au bucurat de ele, și, de asemenea, aproape toți oamenii au, de fapt, le-a aruncat la un moment dat în viața noastră. Diete poate fi plictisitor, monoton, precum și nesustenabile, făcându-ne pare nostru excelent de greutate nu poate fi atins. Încă nu este totul pierdut, la fel de vital ca alimentele și utilizarea de calorii este, dietele nu sunt singurele aspecte care motivează pierderea in greutate.

La fel de vital ca alimentele și, de asemenea, consumul de calorii este, diete nu sunt singurii factori care nevoia de management de greutate.

Putem ezita să se predea nostru mult-iubit tratează și, de asemenea, oferte cu, dar scăderea în greutate nu înseamnă că trebuie să scape de plan de dieta de toate alimente delicioase, mai degrabă transformarea alte domenii din viața ta poate ajuta managementul de greutate, fără a fi nevoie să facă un compromis alimentele tale preferate. Aceste sugestii pot ajuta să vă atinge obiectivele de greutate fără modificarea dulapuri sau dieta ta.

Obține O Mulțime de Mai mult Somn și de a Consuma, de asemenea, micul Dejun

Una dintre cele mai simple metode pentru a ajuta reducerea de greutate este obtinerea suficient de odihnă. Somnul este corpul natural mod de a obține atât mentală și fizică de remediere, precum și adecvat, fără odihnă corpul și mintea nu se poate executa la cele mai eficiente. Lipsa de odihnă promovează producția de grelină, creșterea poftele noastre precum și scăderea grade de leptina; hormon care te face să te simți cu adevărat completă.

Somn, precum și lipsa de, poate, de asemenea, un impact voință și inspirație de a exercita sau, în general, să mănânce în mod rațional. Restul va cu siguranță, de asemenea impact tensiunea de grade, precum și dacă excesiv de stresat, corpul tău își ridică nivelul de cortizol, un pofte stimulent. Dacă nu primiți esențiale de odihnă pentru a reduce această anxietate, puteți găsi te mănâncă în plus de alimente care nu sunt necesare pentru planul de dieta. Un studiu realizat de Universitatea Columbia a descoperit că cei care obține suficient de somn mănânc aproape 300 de calorii mai puțin decât cei care sunt privați de somn.

Deși s-ar putea fi atras de dor de micul dejun pentru a reduce de calorii sau de a economisi timp, consumul de umplere masa de dimineata poate ajuta la reduce pofta de mancare, evitând gustări pe tot parcursul zilei sau a exagera de-a lungul pauza de masa. Cercetatorii de la Tel Aviv Colegiul descoperit că participanții care au consumat 600 de calorii micul dejun cu o brichetă de prânz precum și masa de noapte a pierdut o medie de 40lbs mai mare decât cei care și-au început ziua cu un 300 de calorii fel de mâncare.

Conformitate cu vechea zicala ‘consuma micul dejun ca un rege, la prânz ca un prinț și cina ca un om sarac’, are cu adevărat ajutor atunci când încearcă să slim jos. Aceasta deoarece rata metabolica este considerat a fi mult mai fiabile în dimineața, un mic dejun poate lovi cu piciorul începe metabolismul și trece vărsare cu zi. Dimineața mese opri, de asemenea, corpul devenind parte de o stare de malnutriție și va împiedica organismul dumneavoastră stocarea nici unul dintre alimentele pe care le consuma în cursul zilei.

Consuma Alimente Încet și, de asemenea, se Concentreze Pe Mese

Mai degrabă decât concentrându-se pe doar cât de mult mănâncă la mese, încercați să se concentreze în schimb pe cât de prompt le consuma. De obicei dureaza minim 20 de minute pentru a începe senzație de plin, atât de încetinirea vitezei în care vei consuma va indica cu siguranță că începi să te simți plin după mult mai puțin. Simplu tehnici pot ajuta încetini cât de repede ești consumatoare; mananca mai bine, de exemplu, nu numai nevoie de timp între atacuri, dar, de asemenea, ajută sistemul digestiv prin deteriorarea jos mâncare în plus înainte de a intra în burtă.

Pune furculita sau alimente între atacuri este unul mai multe strategii pentru a reduce cât de repede vă sunt de a pune mâncare în gură, ca majoritatea dintre noi frecvent va lopată mâncare în gură, de asemenea, rapid pentru sistemul nostru gastro-intestinal. Studiu de cercetare rezultatele publicate în Jurnalul American de Nutriție Clinică a descoperit ca cei care mesteca fiecare îmbucătură de 40 de ori consumate aproape 12 la sută mai puține calorii decât cei care pur și simplu mestecate de 15 ori, dovedind că a lua timp peste fiecare îmbucătură ar putea avea avantaje substanțiale pentru talie.

Precum și de a lua timp pentru a consuma mâncăruri, concentrându-se pe ceea ce mananca poate ajuta să mănânce mult mai puțin timp îndemnându-vă să vă bucurați de mese mai mult. Potrivit studiu de cercetare cercetările publicate în Jurnalul Britanic de Nutriție, consumul de când distras pot determina să treacă cu vederea corpul tau semne de volum, prin urmare, încercați să se concentreze pe alimente în loc de televizor în timp ce consuma. Dacă ți-a distras atenția, de asemenea, sunt cel mai probabil să ia chiar și mai multe alimente și de a simți, de asemenea, mult mai puțin completă ca nu acordă suficientă atenție la ceea ce și cât de mult vă sunt consumatoare.

A manca la birou sau în timp ce se bucură de televiziune acasă nu a sugerat metode de a consuma mâncăruri, în loc să facă o sărbătoare din fiecare fel de mâncare precum și locul în inițiativa de a aprecia precum și bucurați-vă de mâncare.

Elimina Extras Inutile și să Mănânce Mai mult cu Regularitate

Mai degrabă decât reducerea feluri de mâncare pe care le consumi, ai putea convenabil de a pierde kilogramele in plus doar prin reducerea pe cei extras cu greu observa, de asemenea, pe care le consuma. Precum de multe ori presupunem că am consumat o îmbucurător masă echilibrată atunci când, de fapt, hrana noastră poate fi umplut cu elemente de surpriză poate gramada pe kilogramele in plus. Mai ales atunci când masa într-un restaurant, feluri de mâncare și, de asemenea, gustări pot să includă sau să fie fierte cu îngrășare ingrediente care împiedică capacitatea ta de a subțire în jos.

Încercați să înlocuiți gras precum și dulci, sosuri pentru salate cu otet balsamic pentru a reduce în mod semnificativ numărul de calorii, și, de asemenea, eliminate bogata in calorii sosuri și sosuri, replacementing pentru o mică secțiune de rosii proaspete salsa. Gătit cu uleiuri pot adăuga, de asemenea, sute de calorii la o masă, fără să contribuie foarte mult la preferința, de a cumpăra o tigaie non-stick, sau low-calorii spray-uri, poate în mod semnificativ reduce calorii care nu sunt necesare.

În timp ce ridica o varietate de mese ar putea părea contra-productiv, consum de 5 mici feluri de mâncare (în loc de 3 mai mari) poate de fapt ajuta să piardă în greutate. În mare parte pentru că consumă mai frecvent pe tot parcursul zilei, nu doar va menține pofta de mâncare la distanță, cu toate acestea, ajutoarele păstra o mare putere de grade și să păstreze metabolice, procesul de ardere. Toate aceste variabile vor motiva pentru a evita bing sau hapsân cei ușor de energie, alimente de mare de zahar pe care vă rugăm să-ți pofta de mâncare și nivelul de energie.