Cum să scăpați de hipertensiune arterială?

0
1106
Cum să scăpați de hipertensiune arterială

Exercitiul este printre cele mai bune puncte pe care le puteți face pentru a reduce hipertensiunea arterial antrenament regulat ajută face inima mai puternică și mai eficientă la pomparea sângelui, ceea ce reduce stresul în artere de fapt, 150 de minute de modest exercițiu, cum ar fi mersul pe jos, sau 75 de minute de antrenament intens, cum ar fi de rulare, săptămânal poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale și de a îmbunătăți, de asemenea, inima ta wellness ce e mai mult, face mai multe exercitii fizice reduce tensiunii arteriale chiar și în plus, potrivit National Pietoni de Sănătate Și Wellness de Cercetare profit mersul pe jos 30 de minute pe zi poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale.

Chiar mai mult exercițiu ajută la reducerea chiar mai bine reduce aportul de sare consumului de sare este mare în întreaga lume. În mare parte, acest lucru duce la procesate și alimente preparate. În consecință, mulți eforturile de sănătate publică vizează scăderea sare de pe piața produselor alimentare În mai multe studii, sare a fost conectat la hipertensiune arterială și inima evenimente, cum ar fi accident vascular cerebral cu toate acestea, mult mai mult studiu recent arată că legătura între sodiu precum și hipertensiune arterială este mult mai puțin clară un factor pentru acest lucru poate fi ereditară deosebiri în modul în care indivizii procedura de sodiu.

Aproximativ cincizeci la sută din persoanele cu hipertensiune arterială,

Aproximativ cincizeci la sută din persoanele cu hipertensiune arterială,Precum și un sfert din persoanele cu niveluri obișnuite par să aibă un nivel de sensibilitate la sare dacă aveți deja hipertensiune arterială, este în valoare de tăierea consumul de sodiu pentru a vedea dacă acesta face o distincție. Swap alimente procesate cu cele proaspete, precum și încercarea de condimente cu ierburi precum și arome, mai degrabă decât de sare linia de fund o mulțime de standarde pentru reducerea tensiunii arteriale recomanda reducerea consumul de sodiu.

Cu toate acestea, această recomandare ar putea face una dintre cele mai simte pentru persoanele care sunt sensibile de sare bea mai puțin alcool consumul de alcool poate creste tensiunea arteriala. De fapt, alcoolul este legată de 16% de hipertensiune situații în întreaga lume În timp ce un studiu a sugerat că low-la-cantități moderate de alcool poate proteja inima, aceste prestații pot fi contracarată de efectele adverse În Statele Unite, moderat de alcool de utilizare este specificat ca nu mai mult de o băutură pe zi pentru femei, precum și două pentru bărbați.

Dacă bei mai mult decât atât, se taie înapoi profit consumul de alcool în orice cantitate poate ridica tensiunea arterială. Restricție băut la nu mai mult de o băutură pe zi pentru femei, două pentru bărbați este un mineral esential. L sida corpului de a elimina sodiu și, de asemenea, simplitatea stres pe capilar dieta modernă regimuri au consolidat cele mai multe persoane este aportul de sodiu reducând în același timp consumul de potasiu pentru a obține un echilibru mai bun de potasiu sare în dieta ta, se concentreze pe consumul de mai puțin alimente procesate și, de asemenea, chiar mai proaspăt, întreg alimente alimente care sunt deosebit de bogate în potasiu includ:

  • Legume, în special frunze verzi, roșii, cartofi și plăcută cartofi
  • Fructe, inclusiv pepeni, banane, avocado, portocale și caise
  • Produse lactate, cum sunt lapte și, de asemenea, iaurt
  • Ton la fel de bine ca somon
  • Nuci și semințe
  • Fasole

Linia de fund mananca fructe si legume proaspete,

Linia de fund mananca fructe si legume proaspete,Care sunt bogate in potasiu, poate contribui la reducerea tensiunii arteriale taie din nou pe cofeina dacă ai băut o cană de cafea înainte de a au avut de fapt ți se ia tensiunea, vei ști că un nivel ridicat de cofeina creează un impuls imediat cu toate acestea, nu este o afacere mare de dovezi pentru a recomanda băut un nivel ridicat de cafeină în mod regulat poate provoca o durată impuls În fapt, persoanele care consumă alcool, cafea cu cafeina și, de asemenea.

Ceai au tendința de a avea un risc redus de boli de inima, constând dintr-hipertensiune arterială, decât cei care nu (15, 16, 17, 18) cofeina poate avea un efect mai puternic asupra oamenilor care nu consumă în mod regulat dacă tu crezi că ești cofeina-sensibile. Tăiat în jos pentru a vedea dacă acesta scade tensiunea arterială mare linia de fund un nivel Ridicat de cofeina poate declansa un termen scurt vârf a tensiunii arteriale, deși pentru multe persoane nu creează o durată crește afla pentru a avea grijă de stres și anxietate stres și anxietate este de o importanță crucială sofer de hipertensiune arterial când ești îngrijorată, corpul tău rămâne într-o continuă luptă-sau-zbor de setare.

Pe un fizic de grade, care presupune o mult mai rapid ritm cardiac și, de asemenea, restricționat capilar atunci când vă confruntați cu stres și de anxietate, s-ar putea fi, de asemenea, mult mai probabil să se angajeze în diverse alte acțiuni, cum ar fi consumul de alcool sau consumul de alimente nesănătoase, care pot avea un impact negativ asupra tensiunii arteriale numeroase studii au descoperit de fapt cum scădere anxietate poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale aici sunt două bazate pe dovezi sfaturi pentru a încerca ascultă calmant muzica: melodii de Relaxare pot ajuta la a vă relaxa nervii.

Cercetările au arătat că este un mod eficient

Cercetările au arătat că este un mod eficientDe a spori la alte hipertensiune arterială tratamente (21, 22) locuri de muncă mai puțin funcționează o afacere mare, și o muncă solicitantă scenarii, în general, sunt legate de hipertensiune 23, 24 profit: Persistente de anxietate pot adăuga la hipertensiune arterială. Localizarea metode pentru a avea grijă de tensiune poate fi de ajutor consuma ciocolata neagra sau ciocolata aici este o bucată de recomandări le puteți susține cu adevărat.

În timp ce mănâncă mari cantități de ciocolată, cel mai probabil nu va ajuta inima ta, cantități mici poate asta e din ciocolata neagra si, de asemenea, pudră de cacao sunt bogate în flavonoide, compuși din plante care declanșează vasele de sânge să se extindă o revizuire a studiilor situat asta bogate în flavonoizi ciocolata îmbunătățit o serie de markeri de inima sănătate și wellness pe termen scurt, inclusiv reducerea tensiunii arteriale pentru cele mai bune efecte.

Utilizarea non-alcalinizată pudră de ciocolată, care este deosebit de ridicat în flavonoide și nu are adaos de zahăr profit: ciocolată neagră și ciocolată cu praf includ compuși din plante care ajutorului relaxează vasele de sânge, reducerea tensiunii arteriale slim jos dacă ești supraponderal, pierderea in greutate poate face o diferență uriașă pentru inima ta de sănătate și wellness potrivit unei 2016 studiu de cercetare.

Vărsare de 5% din masa corpului poate reduce dramatic de hipertensiune arterială În studiile anterioare, a pierdut 17 kg (7.7 kg) a fost conectat la scăderea tensiunii arteriale sistolice cu 8,5 mm Hg și diastolice tensiunii arteriale de 6,5 mm Hg pentru a pune asta în vedere, o lectură sănătos trebuie să fie mult mai mică de 120/80 mm Hg rezultatul este chiar mai mare atunci când pierderea în greutate este asociat cu exercitii fizice slăbire în jos, poate ajuta capilar face o treabă mai bună de a extinde precum și obținerea, ceea ce face simplu pentru a ventriculului stâng al inimii de a pompa sânge.