Cum să inversați diabetul zaharat de tip 2

0
994

Aveți diabet zaharat de tip 2, sau sunt în pericol de diabet? Nu te deranjeaza cu nivelul de zahăr din sânge? Aveți diabet zaharat de tip 1 sau de a lua grijă de cineva care are? Apoi, aveți de fapt în cauză, cea mai bună locație.

Acest ghid vă oferă un rezumat a ceea ce aveți nevoie pentru a afla despre diabet. Noastre diverse alte ghiduri pot învăța mult mai mult cu privire la semnele și simptomele de probleme cu diabet zaharat, împreună cu furnizarea anumitor informații referitoare la tip 2 probleme cu diabet zaharat și tipul 1 de diabet.

Avem, de asemenea, un sensibil ghid privind cele mai bune alimente pentru a controla diabetul zaharat.

Multe persoane cu diabet zaharat sau prediabet au îmbunătățit sănătatea lor și de wellness cu ajustări dietetice. Puteți de asemenea! Acest lucru poate indica faptul că puteți reduce sau elimina probleme cu diabet zaharat de medicină, precum și aceleași modificări nutriționale ar putea ajuta să piardă în greutate prea.

Pune pur și simplu, diabetul zaharat este o problemă de zahăr din sânge și, de asemenea, insulina. Motivul pentru care o persoană se dezvoltă ridicat de zahăr din sânge depinde de ce fel de diabet zaharat care un individ le are. Cu toate acestea, toate tipurile de diabetici probleme indică faptul că ceva a eșuat cu înseamnă o persoană fizică face sau utilizeaza insulina.

Diabetul zaharat de tip 1 de rezultate atunci când, pentru autoimune sau diverse alte motive necunoscute, pancreasul devine deteriorat precum și nu pentru a genera insulină.

În diabetul zaharat tip 2, organismul de obicei nu face insulina, dar nu se poate folosi cu succes. După aceea organismul are o din ce în ce mai greu de management de zahăr în sânge.

Prea mult zahăr în sânge este o problemă, datorită faptului că molecula de zahăr în sânge, glucoză, daune capilar atunci când există prea mult de ea. În același timp, diverse alte parti ale corpului nu se poate obține energie din glucoză, deoarece zahărul rămâne în fluxul sanguin precum și nu intră diverse alte celule. În timp, această situație poate afecta organismul in mai multe mijloace, precum și de a crea probleme semnificative.

Insuficiente de insulina este letala problemă, încă excesivă de insulină, o caracteristică de tip 2 probleme cu diabet zaharat, este o problemă la fel de bine. Insulina este un hormon produs de pancreas, care scade de zahăr din sânge, prin mutarea de zahăr din sânge și, de asemenea, direct în celulele corpului.

Insulina este cheia lucru este de a menține nivelurile de glucoză din sânge în termen de o rețea subțire. Insulina ajută nu numai elimina excesul de glucoză din sânge, de asemenea, ajută la prevenirea masei musculare rupe în jos. cu toate acestea, insulină în plus, îmbunătățește grăsime spațiu de stocare, mai ales atunci când sângele grade naștere, și, de asemenea, împiedică organismul de la utilizarea de grăsime pentru gaz.

Cu timpul, mult prea multă insulină din sânge, reduce capacitatea organismului de a utiliza insulina. Aceasta se numeste rezistenta la insulina. Cresterea in greutate poate fi printre primii indicatori care corpul produce prea multa insulina si se apropie de a fi insulina imunitar. Dieta și, de asemenea, alte modificări de stil de viață poate ajuta să rândul său, în jurul valorii de rezistența la insulină și legate de cresterea in greutate, care ar putea ajuta la oprirea diabet.

Despre zahăr din sânge

Ghidul nostru, “ceea Ce aveți nevoie pentru a afla despre glucoză din sânge”, vă poate ajuta să aflați mai multe referitoare atât de înaltă și joasă de glucoza din sange. Acest ghid pentru diabet se concentrează în special pe mare nivelul de zahăr din sânge de grade care apar în diabet.

Cum poți înțelege dacă nu ai prea mult zahăr în sânge? Dacă nu ați înțeles deja, este de bază pentru a evalua în câteva secunde, fie în biroul medicului dumneavoastră sau cu propriul dvs. foarte accesibile de zahăr din sânge metro.

Persoanele cu diabet zaharat au dificultăți în menținerea glicemiei grade într-o matrice normală. Sângele se transformă “, precum și dulce” ca zahăr de grade naștere. De zahăr din sânge provine din 2 locuri: ficat și alimente pe care le mănânci. Nu poți face prea multe pentru a gestiona cantitatea de zahăr ficatul face, cu toate acestea, puteți regla alimentele pe care le mananci.

Alimentele sunt alcătuite din trei grupuri numite macronutrienti (semnificative de nutrienți): carbohidrati, proteine, și grăsimi. Multe alimente sunt o combinație de 2 sau toate 3 macronutrienti, dar vom frecvent grup de alimente în funcție de faptul dacă acestea sunt în mare parte carbohidrati, proteine sau grasimi.

Alimente care se transforma in glucoza atunci când acestea sunt digerate sunt numite glucide. Când glucoza ajunge în sânge, se numește zahăr din sânge. Mai mult carbohidrati consumate la o masa, mai mult zahăr este absorbit în fluxul de sânge și mai mare de glucoza din sange va fi cu siguranță.

Știința de diabet inversare.

Studiul arată că dietele low-carb sunt un seif, precum și de încredere alternative pentru a face și, de asemenea, de cotitură în jurul valorii de diabet zaharat de tip 2. Acest corp de probă constă în meta-analiză a studiilor randomizate controlate (de cea mai buna calitate de probe de conturi.).

Ca recent ca o jumătate de secol în spate, tip 2 probleme cu diabet zaharat a fost foarte neobișnuit. Acum, în întreaga lume, o varietate de oameni cu diabet crește incredibil de repede precum se îndreaptă spre 500 de milioane de euro. Aceasta este o epidemie la nivel global.

În trecut, cei influențată de cea mai tipică formă de diabet, tip 2, au fost informați că vor cu siguranță nu a restabili sănătatea lor. La tip 2 probleme cu diabet zaharat a fost considerat a fi o boală progresivă, fără dorința de inversare sau de remitere. Oamenii au fost-precum și, ocazional, încă sunt-a învățat să “aibă grijă de” diabet zaharat de tip 2, mai degrabă decât să încercăm să inversăm lor ridicat de zaharuri din sânge.

Acum persoanele cu diabet de tip 2 poate doriți să-și recâștige wellness! În prezent, am înțeles că semnele de diabet de tip 2, probleme ridicate de glucoză din sânge și, de asemenea, ridicat de insulină– de multe ori poate fi inversat. Persoanele fizice nu trebuie doar să “aibă grijă” lor probleme cu diabet zaharat, deoarece progreseaza. Mai degrabă, ele sunt frecvente mai mici de zahar din sange la valori normale cu plan de dieta singur. Acest lucru implică, de asemenea, ele pot avea capacitatea de a preveni sau a opri cele mai multe medicamente.16.

Dacă sunteți în orice tip de medicamente, puteți începe călătoria înapoi la sănătate de astăzi. Dacă sunteți pe medicamente pentru diabet zaharat sau pentru alte condiții, consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe orice fel de ajustare a vieții, cum ar fi o dieta saraca in carbohidrati plan, pentru a se asigura că medicamentele sunt ajustate în siguranță ca nivelul de zahăr din sânge impuls.