Ceai de prostată – patru ceaiuri pentru sănătatea prostatei

0
317

Glanda prostatică este mucusul unui gândac de sex a cărui funcție este de a produce secreții care transformă spermatozoizii. Problemele cu glanda prostatică apar cel mai adesea la vârsta medie și, printre altele, se manifestă prin urinare dureroasă, cu o nevoie constantă de urinare.

Severitatea glandei prostate poate fi de natură și potență diferite. Printre cele mai frecvente probleme legate de prostată se numără prostata mărită, inflamația prostatei și cancerul de prostată, iar ceaiurile de prostată semi-urinară ajută cu ușurință la prevenirea tratamentului sem, ca suport pentru terapia prescrisă pentru tratamentul prostatei. Diferitele obiceiuri de stil de viață contribuie cu ușurință la îmbunătățirea sănătății prostatei, citiți mai jos ce puteți schimba în viața sem, ce ceaiuri puteți bea pentru o sănătate optimă a prostatei.

Sfaturi pentru sănătatea prostatei

Dacă vă gândiți să consumați ceai de prostată, ar fi o idee bună să acordați atenție altor obiceiuri de viață care pot fi schimbate pentru a îmbunătăți sănătatea prostatei. Printre ei: Aportul crescut de zinc și vitamina B6 este recomandat pentru o sănătate optimă a prostatei. Evitați alimentele cu prea mult zahăr și grăsimi. Unele studii arată că, în locurile în care bărbații au probleme minore de prostată, predomină o dietă bazată pe pește și surse de proteine pe bază de plante.

Exercițiul-exercițiu este, în general, benefic pentru sănătate și funcția cardiovasculară și poate ajuta la prevenirea altor boli, www.Urotrin.ro altele decât problemele sexuale. Exercitarea este deosebit de importantă atunci când o persoană este obeză și trebuie să lucreze pentru a pierde în greutate (care poate ajuta la prevenirea cancerului de prostată). Stresul-încercați să elimine lucruri în viață care creează o mulțime de stres pentru tine, deoarece na poate contribui la boli de prostata, altele decât probleme cu urinarea. Înregistrarea unor astfel de probleme poate duce la stres și anxietate suplimentare.

De ce bea ceai pentru prostata? Multe ceaiuri beți pentru prostată conțin un număr de antioxidanți care promovează sănătatea prostatei, iar unele dintre ele ajută cu ușurință la prevenirea cancerului de prostată. Se recomandă evitarea cofeinei în ceaiuri, deoarece na poate irita glanda prostatică a vezicii urinare (așa că încercați să o evitați și în alte băuturi). În plus față de ceai, este important să beți multă unitate pentru a hidrata corpul.

Pentru a îmbunătăți sănătatea prostatei, puteți alege să SIP vindecare ceaiuri care sunt susținute de terapia prescrisă. Amintiți-vă, este vorba despre găsirea ceaiului care vă convine cel mai bine și care are cel mai bun efect asupra sănătății dumneavoastră.

Ceai verde pentru prostata

Ceaiul verde conține numeroși antioxidanți și are proprietăți antibacteriene. Acest lucru poate avea o importanță deosebită pentru persoanele care au probleme ale tractului urinar, deoarece poate ajuta la prevenirea infecțiilor. Se crede că acest ceai este potrivit ca mijloc de potență a prostatei sem. Cercetările arată că ceaiul verde este de succes în lupta împotriva cancerului de prostată, deoarece conține catechine, compuși cu un puternic efect antioxidant, spun expertii Healthline portal de sănătate.

Dacă doriți să beți ceai verde pentru prostată, cel mai bine este să îl căutați în farmacii sau magazine de sănătate, sub formă de frunze uscate. În acest caz, preparați ceaiul astfel încât o frunză de sârmă de ceai verde să fie turnată în apă fiartă. După ce lăsați-o să se odihnească câteva minute, presați sacul de ceai gata să bea.

Cu toate acestea, amintiți-vă că ceaiul verde conține cafeină și nu-l bea dacă aveți deja o prostată mărită. Ivan sau dud este un remediu popular mai bine cunoscut pentru prostata si canalele urinare. În compoziția sa, există antioxidanți care dolgokasil împotriva radicalilor liberi sem previne deteriorarea celulelor.

Oamenii de știință polonezi de la școala de medicină din Varșovia au studiat diferitele proprietăți ale extractului vrbovice, iar în articolul iz 2014. anii anunțați că există:

  • acțiune antimicrobiană,
  • efect antiproliferativ,
  • Denumirea constelației (opțional),
  • efect antioxidant.

Principalii compuși activi ai plantelor care sunt responsabili pentru aceste acțiuni sunt:

  • flavonoide,
  • acizi fenolici,
  • taninuri-enotein A și enotein B.

Vrbovica este deosebit de reușită pentru tratarea bolilor precum prostatita, cu excepția prostatitei acute, care provoacă bacterii. Puteți face ceai vrbovice folosind plante proaspete sau uscate vrbovice. Umpleți cu apă fierbinte, presați ceaiul după 5-10 minute și beți-l în timp ce este încă cald. Cel mai bine este să beți de două ori pe zi, dimineața înainte de micul dejun și seara înainte de cină. Puteți găsi mai multe informații despre serviciul de recrutare și avantajele sale aici.

Cranberry fructe este folosit pentru prevenirea sem pentru a trata boli ale tractului urinar şi de a ajuta la ameliorarea simptomelor de probleme de prostată. Acest lucru poate ajuta în special în prostată mărită simptome. Cranberries au, de asemenea, proprietăți anti-cancer pentru combaterea cancerului de prostată.

Pentru a face ceai de afine, este mai bine să folosiți afine uscate, pe care le puteți mânca de obicei. Trebuie să-l strângeți după 10 minute și să beți în timp ce este încă cald. În plus față de îmbunătățirea sănătății generale și având un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale, ceaiul de hibiscus poate conține unele proprietăți anti-cancer ale sem. Această proprietate are o importanță deosebită pentru fibroamele chistice care suferă de cance

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here