Ce este diabetul de tip 2?

0
1188

Diabetul este o problemă medicală cronică, în care de zahăr sau glucoză, nivelurile se acumulează în sânge. Hormon insulina ajută mute de zahăr din sânge în celule, unde este folosit pentru energie. În diabetul de tip 2, celulele corpului nu sunt în măsură să răspundă la insulină în plus față de acestea ar trebui să. În etapele ulterioare de stare, corpul tau s-ar putea, de asemenea, nu produce suficientă insulină.

Neîngrădit de tip 2 probleme cu diabet zaharat poate duce la cronic ridicat de glucoza din sange de grade, declanșând o serie de semne și simptome, precum și ceea ce poate duce la probleme grave.
Simptomele de diabet zaharat de tip 2 În natură 2 de diabet zaharat, organismul dumneavoastră nu este capabil să folosească în mod corespunzător insulina pentru a aduce zahărul în celule. Acest lucru face ca trupul tău să depindă de surse alternative de energie în țesuturi, masei musculare, și, de asemenea, organe. Aceasta este o reacție în lanț, care poate crea o selecție de semne.

Semnele și simptomele diabetului zaharat de tip 2

Tipul 2 de diabet zaharat poate crea treptat. Semnele și simptomele pot fi ușoare și foarte ușor să ignore inițial. Primele semne și simptome pot consta din: continuă pofta, o lipsa de energie, oboseala, management de greutate, prea mult de sete, frecvente pipi, complet uscat gura, disonant, piele, vedere încețoșată. Ca boala veniturile, semne sfârși prin a fi mai serioase și, eventual, periculoase.

Dacă nivelul de zahăr din sânge au fost ridicate pentru o perioadă lungă de timp, simptomele pot include: infecții drojdie, încet-vindecarea tăieturi sau răni, pete intunecate pe piele, o condiție cunoscută sub numele de acanthosis nigricans, dureri de picioare senzații de amorțeală în extremități, sau neuropatie. Dacă aveți două sau mai multe dintre aceste semne și simptome, aveți nevoie pentru a vedea medicul dumneavoastră. Fără tratament, diabet zaharat poate fi letală. Descoperi alte semne de diabet de tip 2 zaharat. 

Motive pentru diabetul zaharat de tip 2 Insulina este un loc în mod natural ia hormoni. Ta pancreatice generează, precum și lansează atunci când mănânci. Insulina ajută transporta glucoza din sange la celule de-a lungul corpului, unde este folosit pentru energie. Dacă aveți diabet zaharat de tip 2 probleme, corpul tau vine pentru a fi imun la insulină. Corpul tau este nici mai mult, folosind agent hormonal în mod eficient. Acest presiuni pancreasul să funcționeze mai greu pentru a face chiar mai multă insulină.

De-a lungul timpului, acest lucru poate deteriora celulele din pancreas. În cele din urmă, pancreatic nu poate fi capabil de a genera orice fel de insulină. Dacă nu genera suficientă insulină sau dacă organismul dumneavoastră nu-l utilizeze în mod eficient, glucoza se acumulează în sânge. Acest lucru lasă celulele corpului lipsit de putere. Medicii nu recunosc în mod specific ceea ce cauzează această colecție de evenimente. S-ar putea referi la celula tulburare în pancreatic sau cu celulă de semnalizare și, de asemenea, regulamentul. La unele persoane, ficatul generează prea multă glucoză. Ar putea fi o tendință genetică de a crea diabet de tip 2.

Diabet tipic ereditar și tratament

Există cu siguranță o tendință ereditară la probleme de greutate, care creează riscul de rezistenta la insulina, precum diabetul zaharat. Ar putea fi, de asemenea, ecologic trăgaci.Mai mult decât probabil, e o combinație de variabile care creează riscul de tip 2 diabet zaharat. Descoperi mai multe despre sursele de diabet. Tratament pentru diabetul de tip 2.
Puteți gestiona în mod eficient la tip 2 probleme cu diabet zaharat. Medicul dumneavoastră vă va informa cât de frecvent aveți nevoie pentru a examina de zahăr din sânge de grade. Obiectivul este de a rămâne în detalii matrice.

A se conforma cu aceste indicii pentru a avea grijă de diabet zaharat de tip 2. Constea din alimente bogate în fibre și sănătos și echilibrat de carbohidrati in dieta ta. Consumul de fructe, legume, precum si cereale integrale va ajuta menține glucoza din sânge de grade constant.
Consuma la intervale normale. Consuma doar până când nu ești complet.
Gestiona greutatea dumneavoastră, precum și ține inima sănătoasă și echilibrată. Asta înseamnă menținerea fine-tuned carbohidrati, dulciuri, și, de asemenea, grăsimi animale la un nivel minim.

Obține ceea ce privește o jumătate de hr cardiovasculare sarcina de zi cu zi pentru a ajuta menține inima sănătoasă. Exercitarea ajută la reglarea zaharului din sange, de asemenea. Medicul dumneavoastră va clarifica cum să recunoască simptomele precoce de nivelul de zahăr din sânge, care este scump sau redus, de asemenea, și, de asemenea, ce să fac în fiecare scenariu. Ei au, de asemenea, vă ajuta să aflați care sunt alimentele sanatoase precum și alimente care nu sunt.

Nu toată lumea cu diabet zaharat de tip 2 necesită de a face uz de insulină. Dacă o faci, e din ta pancreatic nu este de a face adecvate de insulină de la sine. Este crucial să ia insulină ca ghid. Există diverse alte medicamente care ar putea ajuta de asemenea. Medicamente pentru diabet de tip 2, probleme de În multe cazuri, modul de viață ajustări sunt suficiente pentru a menține diabet zaharat de tip 2 sub control. În caz contrar, există o serie de medicamente care pot ajuta. Câteva dintre aceste medicamente sunt:

Cunoașterea nivelului de glocuzie din sânge în diabetul de tip 2 și în alimentația dvs. alimentară

Metformin, care poate reduce de zahăr din sânge de grade și de a spori, de asemenea, modul în care corpul tau reactioneaza la insulina-este tratamentul preferat pentru majoritatea persoanelor cu diabet zaharat de tip 2 sulfoniluree, care sunt medicamente orale care ajutorului organismul dumneavoastră să producă mai multă insulină meglitinide, care sunt cu acțiune rapidă, de scurtă durată medicamente care stimulează pancreasul să elibereze mai multa insulina tiazolidindionele, ceea ce face corpul tau mai sensibile la insulina dipeptidil peptidazei-4 inhibitori, care sunt mai blande medicamente care ajuta la reducerea glicemiei grade.

Glucagon-like peptide-1 (GLP-1) agoniști ai receptorilor, care se mișcă încet de digestie și de a îmbunătăți, de asemenea, nivelurile de glucoză din sânge de sodiu-glucoză cotransportor-2 (SGLT2) inhibitori, care de ajutor pentru a evita rinichi reabsoarbă de zahăr în sânge, precum și trimite-l în urină. Fiecare dintre aceste medicamente pot declanșa efecte negative. Aceasta poate dura un timp pentru a localiza cel mai bun medicament sau combinație de medicamente pentru a trata diabetul.

Dacă tensiunea dumneavoastră arterială sau colesterol sunt o problema, s-ar putea nevoie de medicamente pentru a rezolva aceste nevoi. Dacă organismul dumneavoastră nu produce suficientă insulină, s-ar putea nevoie de tratament cu insulină. S-ar putea să necesite o acțiune de lungă durată împușcat puteți lua în seara, sau s-ar putea nevoie pentru a lua insulina de mai multe ori pe zi. Afla mai multe despre alte medicamente care vă pot ajuta să ai grijă de diabet.

Dieta pentru diabet zaharat de tip 2 probleme. Dieta este un instrument vital pentru a menține inima sănătoasă și de glucoză din sânge grade într-un seif, precum și sănătos matrice. Nu trebuie să fi făcut complexe sau neplăcute. Dieta recomandata pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 2 coincide plan de dieta aproape fiecare persoană ar trebui să urmeze. Ea se reduce la o serie de activități-cheie.

Alimente voinic saturate sau grasimi trans carne de organe, cum ar fi carne de vită sau de ficat carne prelucrate crustacee margarina și, de asemenea, reducerea produse de patiserie, cum ar fi pâinea albă, covrigi
prelucrate gustări băuturi dulci, constând din sucuri de fructe
ridicat de grăsimi produse lactate paste sau orez alb
Evita alimentele sarate precum și alimente prajite este, de asemenea, recomandat. Aruncati o privire la această listă de verificare de alte alimente și băuturi pentru a evita dacă aveți diabet zaharat.