Detaliile Produsului

"Mă îngraş repede pentru că reţin multă apă!"

De multe ori folosită ca scuză, pentru a masca obiceiuri alimentare nesănătoase, retenţia de apă este o problemă cât se poate de serioasă, care afectează una din trei femei.

mai mult...

Retenţia de apă în organism sau edemul, cum este cunoscută în lumea medicală, constă în acumularea excesivă de lichide la nivelul ţesuturilor. In mod normal, lichidul excesiv din ţesuturi este drenat de către sistemul limfatic, care preia şi elimină toxinele acumulate.

Însă, în momentul în care acţiunea sistemului limfatic este deficitară, apa rămâne la nivelul ţesuturilor şi astfel apare inflamaţia, zonele cele mai afectate fiind picioarele, mâinile şi cavitatea abdominală.

Frecvent, chiar şi în cazul adulţilor sănătoşi, retenţia de apă conduce la fluctuaţii de greutate, care cu greu se pot corecta. In aceste condiţii, adoptarea unui program de slăbit devine ineficientă, fără reducerea activă a retenţiei de apă.

Cum funcţionează PhysioDrenaj?

PhysioDrenaj a fost conceput special pentru a combate retenţia de apă şi a reduce apariţia lichidelor extracelulare. O persoană sănătoasă reţine aproximativ 1l de lichid extracelular, în timp ce în cazul persoanelor care suferă de kilograme în exces, organismul poate reţine până la 2l de lichid.

mai mult...

PhysioDrenaj îşi bazează efectul benefic pe extractul de creţuşcă. Spirea Ulmaria, plantă cunoscută din cele mai vechi timpuri şi sub numele de creţuşcă, are excelente proprietăţi drenante şi este principiul activ al PhysioDrenaj. Datorită compoziţiei sale (flavonoizi şi derivaţi salicilici), contribuie eficient la eliminarea toxinelor din organism şi la evacuarea excesului de apă din ţesuturi.

Totodată PhysioDrenaj împiedică formarea nodulilor adipoşi, fiind un ajutod de nădejde în combaterea celulitei. De asemenea, PhysioDrenaj este ideal pentru a preceda începerea unei diete sau a unui program de slăbit. Odată eliberat de apa acumulată în exces, organismul va răspunde mult mai eficient la constrângerile pe care le presupune un regim alimentar şi de activitate fizică, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Veţi reuşi să slăbiţi armonios, sănătos şi cu garanţia unor rezultate de durată.

Ce se întâmplă dacă rezultatele PhysioDrenaj nu vă satisfac pe deplin? 

Dacă în urma unei cure cu PhysioDrenaj, nu observaţi nicio îmbunătăţire, vă veţi primi banii înapoi.

Puteţi înapoia flacoanele începute sau chiar goale şi veţi primi banii înapoi. Fără comentarii, fără întrebări.

Florile de creţuşcă conţin numeroase substanţe active importante, precum: taninuri, vanilină, glucozide, flavonoide, acid salicilic, fier, sulf şi calciu. Astfel ajută la eliminarea toxinelor din organism şi la evacuarea excesului de apă din ţesuturi.

   

"Mi se părea normal să mă balonez în preajma menstruaţiei. Acum când folosesc PhysioDrenaj mă simt mai uşoară şi am reuşit să dau jos şi câteva kilograme."

Dr. Norton G.B.

 

"Recomand PhysioDrenaj pentru îndepărtarea toxinelor şi eliminarea lichidelor excesive din ţesuturi."

 

 

 
Gata de Livrare
PhysioDrenaj
Selectaţi varianta dorită pentru PhysioDrenaj
PhysioDrenaj PhysioDrenaj – cura 30 zile (60 cps) PhysioDrenaj – cura 30 zile (60 cps)
Eficient împotriva reţinerii apei!

59,90 RON*
PhysioDrenaj PhysioDrenaj – cura 60 zile (120 cps) PhysioDrenaj – cura 60 zile (120 cps)
Eficient împotriva reţinerii apei!

99,90 RON*
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:
PhysioColagen PhysioColagen – cura 30 zile (60 cps) PhysioColagen PhysioColagen – cura 30 zile (60 cps)

Artroză? Dureri articulare? Mobilitate scăzută?

PhysioNight PhysioNight – cura 30 zile (45 cps) PhysioNight PhysioNight – cura 30 zile (45 cps)

Regăsiţi în mod natural somnul şi o trezire agreabilă!

PhysioHepatic PhysioHepatic – cura 30 zile (200 ml) PhysioHepatic PhysioHepatic – cura 30 zile (200 ml)

Crize de ficat, probleme digestive, colici biliare?