Detaliile Produsului

Mineralele - indispensabile omului modern

Nu putem avea o viaţă sănătoasă fără un aport corespunzător de minerale şi vitamine. Atât mineralele, cât şi vitaminele, sunt constituenţi nutritivi necesari pentru funcţionarea corectă a organismului şi menţinerea sănătăţii acestuia.

mai mult...

Insă, alimentaţia modernă nu asigură un echilibru de minerale şi vitamine în organism, iar poluarea şi stresul la care suntem supuşi în fiecare zi, determină pierderea anumitor minerale  sau scăderea capacităţii de asimilare a acestora de către organism.

PhysioMineral a fost conceput special pentru a acoperi carenţele de minerale din organism, având în vedere potenţialul de tulburări metabolice pe care îl prezintă acest deficit. PhysioMineral vă oferă mineralele esenţiale de care aveţi nevoie pentru a vă menţine un stil de viaţă sănătos. In plus, PhysioMineral alătură extracte 100% naturale (drojdia de bere şi extractul de bambus), fiind astfel un produs fără contraindicaţii şi care vă pune la dispoziţie cea mai bună formulă de minerale şi vitamine.

PhysioMineral conţine extracte naturale atent selecţionate

PhysioMineral îşi bazează compoziţia pe extractul de bambus (bogat în siliciu) şi drojdia de bere (bogată în calciu, fosfor, fier, magneziu şi vitamine din complexul B).

mai mult...

Drojdia de bere este o adevărată farmacie, analiza sa biochimică arătând că ea conţine nu mai puţin de 17 vitamine diferite (majoritatea din complexul B), 16 aminoacizi, 14 săruri minerale (în principal calciu, fosfor, fier şi magneziu) şi circa 46% proteine. Este mai eficientă decât grâul şi germenii de grâu şi depăşeşte cu mult în valoare cerealele.

Prin conţinutul de drojdie de bere, PhysioMineral acoperă carenţele de:

  • calciu (deficitul de calciu afectează strcutura scheletică şi conduce la apariţia afecţiunii dentare. Iritabilitatea şi sensibilitatea musculară sunt, de asemenea, semne ale deficitului de calciu.)

  • fosfor ( lipsa de fosfor din organism afectează structura scheletului în mod similar cu deficitul de calciu. De asemenea poate cauza: oboseală psihică, depresie sau epuizare nervoasă).

  • fier (deficitul de fier conduce la apariţia anemiei, limitează creşterea şi dezvoltarea organismului şi scade vitalitate).

  • magneziu (lipsa acestui mineral produce instalarea unei stări de iritabilitate, afectează frumuseţea pielii şi conduce la tulburări de ritm cardiac, afecţiuni ale sistemului digestiv şi osos).

Datorită extractului de bambus, PhysioMineral reface cantitatea necesară de siliciu din organism. Insuficienţa de siliciu din organism conduce la pierderea părului, mergând până la alopecie, erupţii cutanate şi deteriorarea danturii.

Prin conţinutul natural de minerale, PhysioMineral are o acţiune benefică asupra sistemului imunitar, sistemului nervos central, metabolismului, împiedicând demineralizarea osoasă, acumularea de toxine şi astenia, fiind ideal pentru copiii în creştere, bătrânii vulnerabili în faţa afecţiunilor şi adulţii supuşi stresului şi suprasolicitării zilnice.

Totodată PhysioMineral poate fi utilizat cu succes de către sportivi sau de către persoanele care obişnuiesc să meargă la sală şi care consumă o cantitate considerabilă de minerale în urma efortului depus.

Ce se întâmplă dacă rezultatele PhysioMineral nu vă satisfac pe deplin? 

Dacă în urma utilizării PhysioMineral, nu observaţi nicio îmbunătăţire în starea dumneavoastră generală, vă veţi primi banii înapoi.

Puteţi înapoia flacoanele începute sau chiar goale şi veţi primi banii înapoi. Fără comentarii, fără întrebări.

 

Drojdia de bere concentrează toate elementele necesare unei funcţionări corecte a organismului. Are efect regenerator, detoxifiant, hipoglicemiant şi revitalizant.

 

Extractul de bambus reprezintă una dintre cele mai bune surse naturale de siliciu, ceea ce îi conferă proprietăţile antibacteriene, antimicrobiene şi de curăţarea de toxine a organismului.

   
   

"Ca orice mamă, iar acum bunică, mă preocupă sănătatea copiilor şi a nepoţilor care sunt în creştere. PhysioMineral îi ajută să fie sănătoşi şi să crească armonios."

"Atunci când nu mai e mama lângă tine, nu mai ai grijă ca înainte. Aveam nevoie de un supliment care să îmi revitalizeze organismul şi să mă menţină în formă."

Dr. Norton G.B.

 

"Mineralele sunt elemente nutritive esenţiale. Recomand PhysioMineral pentru corectarea carenţelor de minerale şi fortifierea sănătăţii organismului."

 

 

 
Gata de Livrare
PhysioMineral
Selectaţi varianta dorită pentru PhysioMineral
PhysioMineral PhysioMineral – cura 20 zile (60 cps) PhysioMineral – cura 20 zile (60 cps)
Mineralele: vitale şi indispensabile !

69,90 RON*
PhysioMineral PhysioMineral – cura 40 zile (120 cps) PhysioMineral – cura 40 zile (120 cps)
Mineralele: vitale şi indispensabile !

119,90 RON*
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:
PhysioColagen PhysioColagen – cura 30 zile (60 cps) PhysioColagen PhysioColagen – cura 30 zile (60 cps)

Artroză? Dureri articulare? Mobilitate scăzută?

PhysioColagen PhysioColagen – cura 60 zile (120 cps) PhysioColagen PhysioColagen – cura 60 zile (120 cps)

Artroză? Dureri articulare? Mobilitate scăzută?

PhysioVita PhysioVita – cura 30 zile (30 cps) PhysioVita PhysioVita – cura 30 zile (30 cps)

Vitamina C, adevărata comoară pentru sănătate !